Alastonsuomi haku eturauhasen hierontaa

alastonsuomi haku eturauhasen hierontaa

painaa eli nostaa eturauhasta, jolloin vasemman käden peukalolla saa helpommin hierottua rauhasen mahanpuoleiset pinnat. Se tapahtui alkukantaisella 80 -luvulla, jolloin ei ollut internettiä eikä paljon muutakaan. Painele hellästi ensin eturauhasen vasenta puolta ja sitten oikeata puolta, älä käytä voimaa. Eläinkokeissa on havaittu, että naarailla on itse asiassa täysin samanlainen selkäytimen kautta ohjautuva ejakulaatiomekanismi kuin uroksillakin. Nyt on sitten aiheena naisten suihkuorgasmi eikä se tällä kertaa tarkoita vesisuihkun avulla saavutettavaa orgasmia, vaan ihan jotain muuta. Voimallinen hieronta voi vaurioittaa paksunsuolenseinämä ja eturauhasen kudoksia, myös virtsaputken vauriot ovat mahdollisia. Peräsuoleen viety sormi tavoittaa helposti anaalikanavassa mahanpuoleisessa (ventraalipuolella) eturauhasen alapän, jota alakärjeksi kutsutaan(apexin).

Alastonsuomi, videoita: Alastonsuomi haku eturauhasen hierontaa

Jos miehellä on selkeä muutosta siellä, jonka tunnustelussa huomaa niin siitä tulee sanoa hierottavalle henkilölle ja kysyä haluaako hän että hieronta tehdän vai keskeytetänkö se jo alkuunsa. Se oli yllätys sekä silloiselle vaimolleni että minulle.

Videos

3D MMD Tanned Sexy Haku Gets Banged in Excuse. Alastonsuomi videoita klitoriksen stimulointi - org hot Aisankannattaja tarinat mummot alastonkuvia iltalehti tyttö myy seksiä ristiina mummon peräpukama kuva karvaiset pillut miehen dvd www. Käpiö eturauhasen hierontaa seksi treffeille tarinoita puhelinseksiä miehille. We would like to show you a description here but the site wont allow.

0 ajatuksia “Alastonsuomi haku eturauhasen hierontaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *